Monikanavaisen asiakaspalvelun mahdollisuudet - 5 ajankohtaista vinkkiä

Palvele asiakkaitasi heille parhaiten sopivien kanavien kautta

Asiakkaat odottavat palvelua heidän tarpeisiin ja tottumuksiin parhaiten sopivia kanavia pitkin. Kuinka hyvin olette ottaneet huomioon asiakkaidenne toiveet asiakaspalvelustragiassanne?

Loimme oppaan avuksesi. Luettuasi oppaan:

  • Saat kokonaiskuvan monikanavaisen asiakaspalveluratkaisun mahdollisuuksista ja kuinka se tehostaa jokapäiväistä asiakasyhteydenpitoa.

  • Ymmärrät, minkälaisia asioita on hyvä huomioida asiakaspalveluratkaisun kanavavalinnoissa.

  • Tiedät, miten asiakasviestinnästä saatavaa tietoa voi hyödyntää. Voiko  asiakaspalvelun pullonkaulojen syntymistä estää?

  • Saat vinkkejä, miten tekoäly voi auttaa yrityksen arjessa "ihan tavallista yritystä". Opit tekoälyn mahdollisuuksista osana asiakaspalvelua. 

Ole hyvä, lataa opas täyttämällä oheinen lomake.

 

Voisit olla myös kiinnostunut:

Tulevaisuuden asiakaspalvelu -raportti:

➡️ Miltä näyttää tulevaisuuden asiakaspalvelu? Asiakaspalvelun megatrendit ja muut tutkimusyhtiöiden uusimmat tutkimustulokset.

➡️ Apua muutosjohtamiseen. Vinkit käytännön opeista. Auta asiakaspalvelua tekemään parhaansa.

➡️ Palvelukanavien on runsaasti ja niitä otetaan käyttöön lisää. Voiko kanavia priorisoida onnistuneesti?

➡️ Mitä asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen ammattilaiset sanovat? Asiakaspalvelu kasvun moottorina -seminaarin parhaat palat osana raporttia.

Raporttinosto_3

Asiantuntijakatsauksessa mukana Terveystalon asiakaskokemusjohtaja Riitta Vuorelma-Iho, ALSO Finlandin Customer Success Manager Karol Warnicki, Oriolan asiakaspalvelujohtaja Noora Hujala sekä Baronan Development Specialist Eeva Törmä.LP_asiantuntijat3Tavoitteemme on, että saat raportistamme uusia ajatuksia ja inspiraatiota, joiden vauhdittamana myös sinunkin yrityksesi asiakaspalvelu pystyy kohtamaan ihmiset ihmisinä - avoimesti, inhimillisesti ja tunteita välittäen.

Lataa raportti.

Tulevaisuuden asiakaspalvelu


Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme